fbpx

Eindejaarsfeest 2024: welkom op De Meerbeekse Feesten!

Op zaterdag 22 juni wordt het Hartencollege Meerbeke omgetoverd tot een bruisende arena vol Olympische opwinding en familieplezier. Bereid je voor op een dag vol sportieve uitdagingen, lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen, want de ouderraad heeft een spectaculair evenement voor jullie in petto.

Wat kun je verwachten?

Stap binnen in de wereld van “De Meerbeekse Spelen” en laat je verrassen door een overvloed aan activiteiten voor jong en oud. Ga de competitie aan in klassieke Olympische disciplines, stort je op de springkastelen voor eindeloos plezier, laat je betoveren door onze grimeurs en verwen je smaakpapillen met heerlijke drank- en eetstandjes. Het wordt een middag vol avontuur en vermaak waarbij er voor iedereen wel iets te beleven valt.

Een dag voor het hele gezin

De Meerbeekse Spelen is een evenement voor de hele familie. Van leerlingen tot ouders, vrienden en familieleden, iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan het grote feest. Dus, markeer 22 juni in jullie agenda’s en kom langs voor een dag vol plezier en vermaak op het Hartencollege in Meerbeke. Samen gaan we voor goud! We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen!

Voor meer informatie en updates, houd onze website en sociale mediakanalen in de gaten.