fbpx

Word een trotse sponsor van de Meerbeekse Spelen!

Wil jij jouw bedrijf of organisatie in de schijnwerpers zetten en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren aan een lokaal evenement? Grijp dan nu je kans en word een sponsor van de Meerbeekse Spelen, het eindejaarsfeest georganiseerd door de ouderraad van het Hartencollege Basisonderwijs Meerbeke.

Waarom zou je sponsor worden?
Als sponsor van de Meerbeekse Spelen krijg je de kans om jouw bedrijf of organisatie te promoten voor een breed publiek. Niet alleen ondersteun je een gewaardeerd lokaal evenement, maar je vergroot ook je zichtbaarheid en positieve imago binnen de school. Bovendien bieden wij onze sponsors aantrekkelijke voordelen, zoals advertentieruimte op onze affiches en drankkaarten, evenals exposure op onze Facebook-pagina.

Hoe kun je sponsor worden?
We hebben verschillende sponsorpakketten beschikbaar om aan de behoeften van jouw bedrijf of organisatie te voldoen. We bieden vier XL-sponsorplekken voor 125 euro per stuk, waarbij je profiteert van een grote advertentieruimte op onze affiche en drankkaarten, plus spotlight op Facebook. Daarnaast zijn er vier Medium sponsorsplekken beschikbaar voor 75 euro per stuk, met een kleinere advertentieruimte op de affiche en drankkaart. De sponsor krijgt na betaling een fiscaal attest. Opgelet, de plaatsjes zijn beperkt!

Wil je deel uitmaken van dit fantastische evenement en tegelijkertijd je bedrijf laten zien aan de lokale gemeenschap? Vul dan het onderstaande formulier in om een sponsor-aanvraag te doen. Wanneer je aanvraag goedgekeurd wordt, ontvang je van ons de betaalgegevens en de technische specificaties voor het aanleveren van het logo. De aankoop van het sponsorpakket is definitief na ontvangst van de betaling.

Aanvragen kunnen ingediend worden tot en met 25 mei.

Opgelet: sponsoring van politieke partijen, individuele politici of organisaties, verenigingen of bedrijven gelinkt aan een politieke partij zijn niet toegelaten en deze aanvragen zullen bijgevolg niet goedgekeurd worden.

XL-pakket uitverkocht