fbpx

Ouderraad zkt. vrijwilligers!

Op zaterdag 11 juni organiseert de ouderraad in samenwerking met het Hartencollege Basisschool Meerbeke het tweejaarlijkse eindejaarsfeest! Dit jaar staat het feest in het teken van Fata Morgana! De opdrachten blijven nog even geheim maar het wordt een heuse uitdaging om van onze school een 5-sterrenschool te maken!

Niet alleen de kinderen en hun (groot)ouders zullen alles moeten geven, ook de ouderraad zelf staat voor een grote uitdaging: het feest organisatorisch in goede banen leiden zodat iedereen een fantastische dag beleeft. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die een handje kunnen toesteken op de verschillende standen! Voel jij je geroepen, vul dan het het formulier hieronder in. Wij nemen nadien contact met je op. 

We werken met shiften van 2 uur zodat je ook kan genieten van het feest, maar wil je meerder shiften helpen, kan dat natuurlijk ook. 

En uiteraard: voor wat, hoort wat. Alle vrijwilligers ontvangen een t-shirt en drankbonnen. 

 

UPDATE: De inschrijvingen zijn afgesloten. Bedankt aan iedereen die zich heeft aangemeld. Intussen werden de vrijwilligers ook gecontacteerd via mail. Heb je je ingeschreven maar geen mailtje ontvangen? Laat ons dan snel iets weten via de contactpagina!