fbpx

Download hier je paastekening!

Op maandag 25 maart komt de paashaas de paaseitjes en snoep verdelen die tijdens de paasactie verkocht werden. Bij het afhalen krijgen jullie de mogelijkheid om de paashaas te ontmoeten. Wil je kans maken op een leuke prijs, geef hem dan een mooie tekening cadeau. De winnaar wordt ’s avonds bekend gemaakt op onze Facebook-pagina

Bruis je van de creativiteit, download dan onze lege template en laat je fantasie de vrije loop! Concentreer je je liever op het inkleuren, download dan onze kleurplaat! Vergeet je naam en klas niet in te vullen voor je je tekening aan de paashaas afgeeft!

Om de template of kleurplaat in grote resolutie te downloaden:

  1. Klik op de afbeelding
  2. De afbeelding opent in een nieuw tabblad
  3. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer “afbeelding opslaan als…”