fbpx

Paasactie 2024 gaat van start!

Ook in 2024 verkopen we tijdens onze paasactie opnieuw paaseitjes, truffels en snoepjes ten voordele van het Hartencollege Basisonderwijs Meerbeke! De opbrengst gaat integraal naar de verfraaiing van de schoolinrichting en de busreizen voor bos-en zeeklassen.

Bestellen kan enkel online via de webshop en tot en met zondag 10 maart 2023. Op maandag 25 maart kunnen de bestellingen afgehaald worden op de hoofdschool tussen 15u30 en 18u00. Tijdens het afhaalmoment zal ook de paashaas aanwezig zijn. Kom langs, ga met de paashaas op de foto en breng ook zeker een mooie tekening mee! De winnaar van de tekenwedstrijd ontvangt een leuk geschenk. Je kan een lege template of een kleurplaat downloaden op onze website.    

Psst… vorig jaar wonnen de Hondjes de klasactie. De klas die tijdens deze paasactie het meeste aantal zakjes verkoopt, krijgt ook dit jaar van de ouderraad een cadeaubon om iets leuks uit te kiezen voor de klas!

Heb je hulp nodig bij je bestelling of wil je ons een vraag stellen, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord.