fbpx

Paasactie gaat van start!

Image

Dit jaar stappen we door de huidige maatregelen af van onze traditionele koekjesverkoop. We maken er een lente-editie van met paaseitjes, truffels en snoepjes! De opbrengst gaat integraal naar de verfraaiing van de schoolinrichting en de busreizen voor bos-en zeeklassen.

Door de intussen gekende omstandigheden is deze paasactie dit jaar onze enige vorm inkomsten. We hopen dan ook massaal op jullie steun.

Bestellen kan enkel online via deze webshop. Zo kunnen we de verkoop veilig laten doorgaan. Bestellen kan tot en met zaterdag 13 maart 2021. Op dinsdag 30 maart worden de bestellingen meegeven met de leerlingen. 

Pssst… De klas die tijdens deze paasactie het meest verkoopt, krijgt van de ouderraad nog een mooie cadeaubon!

Heb je hulp nodig bij je bestelling of wil je ons een vraag stellen, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord.

Bestel nu 👉 crowdselling.eu/paasactie