fbpx

Schrijf je in als standhouder op de rommelmarkt

De rommelmarkt ‘Een Beke Meer’, een organisatie van de Ouderraad BME, gaat door op zaterdag 24 juni van 11u00 tot 15u00 in onze vestiging in de Donkerstraat. Je kan er als standhouder al je kinderspullen een tweede leven geven. Een standplaats meet 3 meter bij 3 meter. Je staat als standhouder zelf in voor de opbouw van je stand (tafels, party-tent,…). De inschrijving is gratis.

Opgelet: We geven voorrang aan standhouders die een link hebben met de school. Er worden meerdere standhouders per leerling toegelaten. Heb je een kind, kleinkind, nichtje of neefje, buurjongen of buurmeisje op onze school, dan zal je na inschrijving van ons een bevestigingsmail ontvangen. In die mail vind je ook alle praktische informatie.
Heb je geen link met de school, dan kan je je aanmelden voor de wachtlijst. We contacteren je dan vanaf 18 juni indien er nog plaatsen beschikbaar zijn.

De inschrijvingen zijn intussen afgesloten. Heb je als standhouder nog vragen, contacteer ons dan via het contactformulier of via hallo@ouderraadbme.be.