fbpx

Een Beke Meer: rommelmarkt voor kinderspullen!

De ouderraad organiseert op zaterdag 24 juni de eerste editie van “Een Beke Meer”, een rommelmarkt voor kinderspullen en heel wat meer! Van 11u00 tot 15u00 kan je in onze vestiging in de Donkerstraat terecht voor een gezellige rommelmarkt waar je leuke baby- of kinderspulletjes op de kop kan tikken of ze als standhouder een tweede leven kan geven. Ben je op zoek naar speelgoed, babykledij, puzzels of een kinderwagen? Kom dan zeker langs! Wil je net wat plaats maken op zolder? Registreer je dan hier gratis als standhouder.

Terwijl je langs de kraampjes kuiert, kunnen de kinderen ravotten op het springkasteel. Geniet van een hapje en een drankje, opgeluisterd door een muzikaal intermezzo van jeugdharmonie Taccato. We zorgen voor wat kleur met kindergrime en er komt een stoere Amerikaanse truck langs!

Inschrijven als standhouder kan tot en met 17 juni 2023 via dit invulformulier.