fbpx

Paasactie 2023 gaat van start!

Na twee erg succesvolle edities van onze paasactie verkopen we ook in 2023 paaseitjes, truffels en snoepjes ten voordele van het Hartencollege Basisonderwijs Meerbeke! Zoals verwacht hebben onze leveranciers dit jaar hun prijzen opnieuw verhoogd, maar als ouderraad zeggen wij nee tegen de inflatie! Onze prijzen blijven dus gelijk zodat iedereen met Pasen van onze chocolade en snoepjes kan genieten! De opbrengst gaat integraal naar de verfraaiing van de schoolinrichting en de busreizen voor bos-en zeeklassen.

Bestellen kan enkel online via de webshop en tot en met vrijdag 10 maart 2023. Op maandag 20 maart kunnen de bestellingen afgehaald worden op de hoofdschool tussen 17u00 en 19u30. Tijdens het afhaalmoment zal ook de paashaas aanwezig zijn. Kom langs, ga met de paashaas op de foto en breng ook zeker een mooie tekening mee! De winnaar van de tekenwedstrijd ontvangt een leuk geschenk. Je kan een lege template of een kleurplaat downloaden op onze website .    

Psst… vorig jaar wonnen de Dolfijntjes de klasactie. De klas die tijdens deze paasactie het meeste aantal zakjes verkoopt, krijgt ook dit jaar van de ouderraad een cadeaubon om iets leuks uit te kiezen voor de klas!

Heb je hulp nodig bij je bestelling of wil je ons een vraag stellen, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord.