fbpx

Kerstkoekjesverkoop 2021

De ouderraad zou dit jaar voor het eerst deelnemen aan de kerstmarkt in Pollare, maar die werd voor het tweede jaar op rij afgelast. We kunnen je tijdens de kerstperiode dus jammer genoeg niet verwarmen met verwenkoffies en chocomelk, maar onze zelfgebakken kerstkoekjes moet je gewoon geproefd hebben. Daarom openen we tot en met 15 december onze kerstwebshop en geven je zo de kans om onze overheerlijke koekjes toch nog in huis te halen. De opbrengst gaat integraal naar de verfraaiing van de schoolinrichting, activiteiten op school en de busreizen voor bos-en zeeklassen.

Hopelijk kunnen we met deze kerstactie de gemiste opbrengst van wat ongetwijfeld het gezelligste koffiehuisje op de kerstmarkt was geweest, deels goedmaken. We hopen dan ook massaal op jullie steun.

Bestellen kan enkel online via deze webshop. Zo kunnen we de verkoop veilig laten doorgaan. Bestellen kan tot en met woensdag 15 december 2021. Op zondag 19 december kunnen de bestellingen afgehaald worden tussen 17u00 en 20u00 op de speelplaats van de hoofdschool.

Naar de webshop!